Corona virus


Voor alle actuele informatie klik op onderstaande link voor de laatste nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Boelots 14 juni 2020

Voor alle leden die we niet via wattsapp of e-mail kunnen bereiken stuur ons een berichtje op 06-53501503 dan kan ik je meteen de filmpjes toesturen!
Kijk op op onze facebook pagina voor verdere informatie.

Lieve allemaal het is een vreemde wereld waar we nu in leven. Ook wij hebben de beslissing moeten nemen om onze  Sportschool te sluiten tot nader orde.
We kunnen alleen hopen dat jullie wel thuis maar niet ziek zullen zijn. Omdat we toch graag jullie willen helpen om in shape te blijven, hebben we verschillende opties waar je gebruik van kunt maken.

Trainingen via YouTube, deze filmpjes worden via WhatsApp naar je verstuurd, 4 lessen per week, 2 Pilates en 2 trainingen van Mari. Voor deze trainingen kun je je aanmelden via onze 06- nummers of de mail via Contact.

live streaming Pilates lessen, dit zijn lessen waarin we elkaar kunnen zien en horen dus komt al veel dichter bij een normale les beleving! Je ontvangt via de mail een link waarmee je kunt inloggen in het systeem. Kijk op het lesrooster hieronder voor de actuele dagen en tijden.

Outdoor Fitness en Fit-7, nu we nog niet niet binnen mogen sporten maar wel buiten hebben we onze parkeerplaatsen omgetoverd tot trainingsplaats. Op bepaalde uren kun je vrij fitness, Mari haalt daarvoor de materialen vanuit de fitness naar buiten. Niet alles kan naar buiten maar je kunt zeker een goede training krijgen. Voorwaarde is wel dat het niet regent. Ook geeft Mari Fit-7 trainingen waar je voor kunt opgeven.

Voor alle opties geldt dat ze voor alle leden toegankelijk zijn, probeer gerust all opties eens een keertje uit. De buiten trainingen gaan niet door als het regent en voor all trainingen ook voor de vrije fitness moet je een afspraak maken. Dit omdat we goed alle maatregelen in acht moeten nemen. Maximaal 9 tegelijk, op afspraak, hou je aan het protocol. De 1,5 meter afstand de hygiëne maatregelingen etc etc,

Kijk op Corona Protocol voor meer informatie.

Rooster Outdoor Boelots

Keep save, keep healthy, and keep in touch!

Mari 06-53501503

Manon 06-28302729