Fit-7


Wat is Fit-7?

Fit-7 is ons nieuwste trainings concept (bijna) Personal training met alle voordelen hiervan zonder de extra hoge kosten. Snel resultaat, effectief trainen, gevarieerd en vooral heel erg veel fun! Je voelt het resultaat al na een paar trainingen.

Je gaat 7×7 minuten trainen met een personal coach. In kleine groepen van maximaal 7 personen zodat je gegarandeerd optimale begeleiding krijgt en een op jouw wensen en mogelijkheden aangepast programma. Dit concept hebben we ontwikkeld exclusief voor ons sportcentrum en met alle expertise die wij in de afgelopen 25 jaar hebben opgedaan.

De 7 onderdelen zorgen ervoor dat je optimaal wordt uitgedaagd, snel resultaat boekt, zeer gevarieerd traint zodat je totale body work-out hebt en binnen het uur alweer klaar bent.

We hebben meer dan 10 lessen per week verdeelt over 6 dagen lesrooster zodat er altijd wel een tijd te vinden is die past in jouw agenda. Je kunt hier ook per week een keuze uit maken, en zit dus niet vast aan een vaste lestijd als je dat niet wilt.

We hanteren geen inschrijfgeld en opzegtermijn, je betaald dus alleen daar waar je ook gebruik van maakt. Kijk voor meer  informatie bij het lesrooster en de zeer gunstige voorwaarden en Tarieven.

Wil je een proefles reserveren of meer informatie, neem dan Contact  met ons op.

 

 

 

 

 

.