Pilates


Pilates is bewegen van binnenuit. Een body en mind les die niet zweverig is maar bestaat uit oefeningen ter versterking van je core, je houding en flexibiliteit.

Je wordt je bewust van je zwakke plekken en weet deze op de juiste manier te versterken, zodat je er ook tijdens je dagelijks leven veel profijt van hebt.

Of je nu graag wilt werken aan een beter figuur, of last hebt van rugklachten, reuma, stijve of juist zwakke spieren, je zwanger bent of juist net bevallen. Je al iets ouder bent en op zoek naar een manier van bewegen die wel resultaat geeft maar binnen je grenzen blijft. Pilates is een verrijking van je leven die je veel resultaat gaat opleveren.

De Ground Control Pilates is een methode die is ontwikkeld door Debbie Jenner. Zij heeft de originele methode van Joseph Pilates zo aangepast dat deze toegankelijk is voor iedereen. Deze methode is het uitgangspunt geweest voor Debbie Jenner om er een manier in te vinden die toegankelijk is voor een groter publiek.

Manon heeft nog steeds regelmatig bijscholingen van Debbie Jenner zelf, en mocht via de Pilates Company ook lessen volgen van Michaell King, Ton Voogt en Michaell Friske die allen dicht bij de bron staan. Een hele inspirerende ervaring.

De Pilates lessen die Manon geeft bij Sportcentrum Boelots worden volgens deze methode gegeven. Het zijn algemene lessen voor een groter publiek en ook in een grotere groep. Wil je liever in een kleinere groep van max. 6-8 personen, meer gespecialiseerde lessen, Springboard Pilates, Pilates voor zwangeren etc. Kijk dan eens op http://www.pilatesstudiomanon.nl.

 

Wil je meer informatie of een proefles boeken? Neem dan Contact met ons op. Of kijk op http://www.pilatesstudiomanon.nl