Scholier/ Student Fitness


 

Al jaren bieden we de speciale Heerbeeck Sportpas voor alle docenten, medewerkers en leerlingen van het Heerbeeck College. Ons centrum is 10 minuten fietsen van school dus zelf tijdens een tussenuur kan je lekker even komen sporten.

Dit hebben we nu verder uitgebreid naar leerlingen van alle middelbare scholen in onze omgeving. Zit je op het voorgezet onderwijs dan mag je bij ons gebruik maken van deze enorme korting en betaal je maar:

€17,50 per maand

Zit je niet op een middelbare school maar studeer je aan een vervolgopleiding? Dan hebben we voor jou ook een leuke korting en betaal je maar:

€26.25 per maand

Beide korting passen zijn geldig voor onbeperkt fitness en geldig zolang je nog op school zit of student bent. We vragen wel om bij aanvang van ieder schooljaar dmv je schoolpas of studenten kaart te laten zien dat je nog steeds recht hebt op deze aantrekkelijke korting.

Er is ook een mogelijkheid om fitness training te volgen als ondersteuning voor een bepaalde sport. Dit kan blessure preventie zijn of juist gericht op sportprestatie verbetering. Denk hierbij aan sporten als voetbal, hockey, tennis etc.

Wil je meer informatie of een proefles boeken? Neem dan nu Contact met ons op.