Zelfverdediging


Wat is Defense?

Voel jij je ook wel eens onveilig op straat of in het openbare leven?

Wil jij je zekerder voelen dat je jezelf kunt verdedigen?

Deze doelen combineren met een leuke en pittige training? Dan is Defense echt iets voor jou!

Geweld, aanranding, stalken, lastig gevallen worden in de trein, bus, winkel, uitgaansleven, of in het verkeer. Helaas staan de gebeurtenissen elke dag op tv of op social media.
Wil jij je zekerder voelen en meer zelfvertrouwen krijgen maar ook meer conditie, kracht, en lenigheid dan is Defense jou les!

Dit is een totale zelfverdediging les voor iedereen vanaf 15 jaar.

Defense is de combinatie van allerlei vechtsport stijlen, veel bokstechnieken, elementen uit de Krav Maga en het beroemde MDS syteem. Wij hebben de sterkste en de meest functionele elementen samengevoegd  tot het zelfverdedigingsconcept Defense. Waardoor dit niet alleen een hele fijne en leuke training is, maar vooral iets dat je kunt toepassen als dat nodig is.

Het is gericht op allerlei situaties die zich dagelijks voordoen, geen mooie sierlijke bewegingen maar echt het zichzelf verdedigen op een aanvaller of zelfs meerdere aanvallers.

De lessen worden gegeven door Mari Thoonen, een zeer ervaren en kundige trainer. Hij heeft diverse zwarte banden in verschillende disciplines in de vechtsport. jarenlange ervaring als leraar in Hapkido, Taekwondo, Judo en Jiu-Jitsu. Maar is ook al 25 jaar actief als personal coach. Een trainer die jouw alles kan leren dat je nodig hebt.
Kijk op lesrooster voor alle dagen en tijden

 

V