Fitness


Fitness is de meest persoonlijke manier van sporten. Doordat je met een persoonlijk schema werkt aan je eigen doelen en wensen krijg je optimaal resultaat. Fitness is ook een individuele sport……maar niet bij ons!

Wij bieden zowel cardio- , kracht training en individuele functioneel trainingen. De schema’s worden per persoon gemaakt en na elke training opnieuw aangepast. Of nu je doel is om wat kilo’s te verliezen of om je conditie te verbeteren. Voor elk doel is er een specifieke manier van trainen. In welke frequentie, in een bepaalde volgorde en met de noodzakelijke afwisseling.

Wat fitness in onze sportschool nou zo anders maakt, is de laagdrempeligheid en de open structuur. De gezelligheid en het samen sporten is voor veel van onze leden de belangrijkste reden om iedere week weer terug te komen en dit ook jaren vol te houden. Bij ons staat niet je top prestatie bovenaan. Maar het samen sporten in een fijne en gezellige omgeving centraal. Hard werken aan je persoonlijke gezondheid onder ervaren en deskundige begeleiding.

We bieden ook de mogelijkheid om fitness training te volgen als ondersteuning voor een bepaalde sport. Dit kan blessure preventie zijn of juist gericht zijn op sportprestatie verbetering. Denk hierbij aan sporten als voetbal, hockey, tennis etc.

Wil je meer informatie of een proefles boeken? Neem dan nu met Contact  ons op.