Specifieke trainingsschema’s


Als je herstellend bent van een blessure of operatie kun je bij ons terecht voor persoonlijk begeleiding en advies. In veel gevallen wordt er door artsen en fysiotherapeuten ook geadviseerd om met fitness verder aan te sterken. Fitness is daarvoor ook uitermate geschikt omdat je heel nauwkeurig bepaalde spiergroepen kunt trainen.

Wel heb je daar hulp bij nodig. Wij werken nauw samen met verschillende fysiotherapie praktijken in Best en daarom zijn de lijntjes kort. Ook hebben we een ruime ervaring op dit gebied en gespecialiseerd in op maat gemaakte trainingen en om deze te begeleiden en te blijven bijsturen.

Wil je graag weten of we ook iets voor jou kunnen doen maak dan een afspraak en dan kijken we samen naar de beste plan van aanpak. Dit kan via ons Contact formulier.

Er is ook een mogelijkheid om fitness training te volgen als ondersteuning voor een bepaalde sport. Dit kan blessure preventie zijn of juist gericht zijn op sportprestatie verbetering. Denk hierbij aan sporten als voetbal, hockey, tennis, golf etc.

Ook zijn er speciale programma’s beschikbaar ter herstel van blessures, of ter ondersteuning van een andere sport. Zo hebben we al vele sporters mogen begeleiden op hun traject naar een marathon, herstelling na een voetbal blessure of ter overbrugging van het hockey seizoen. Door niet zomaar wat te gaan fitness maar specifiek te trainen op je sportseizoen kom je beter aan de start terug en voorkom je vaak blessures.

Wil je meer informatie, neem Contact dan met ons op.